Skip to main content

Posts

Featured

Minat Terpendam

Assalamualaikumm..

Lama tak menjengah ke blog nie. Banyak nak cerita tapi jari ni malas nak menaip laju-laju. Harini nak  cerita pasal minat yg dah lama terpendam , Cik Runaway sekarang tengah eksited dengan aktiviti hiking nie!!!Hew..hew... Selain berlari riang , aktiviti hiking nie dah jadi macam SYOK je join...hehehe

Kalo tengok page2 blogger lain pon , rmai yg dah share experienced diorang daki gunung sane sini, merentas negara2 lain berbackpack dan banyak lagi aktiviti outdoor yang semakin mendapat tempat di hati orang muda mahupown vateren.

Kalo pasal berlari tu, rasenyer ramai yang join untuk suka-suka mahupown misi menguruskan badan , berdiet seimbang mahupown passion berlari mcm sey jugak . Cik Runaway kalo diikutkan memang dari zaman kecik main lari-lari ni..biasalah budak kampung kan. Ligat je kecik-kecik dulu, dalam rumah pown nak berlari..cuma belum pernah lari dari rumah je...hehehe

Dari berlari, minat pulak tengok orang panjat gunung. Mase kecik dulu , memang feberet pa…

Latest Posts

Kembali

YeahooO..dapat bonus raya!!

RAMADHAN 1434H

Running Before Ramadhan

Run Away Girl~

SCFR 2013 Lari Lari Beramai-ramai

16 May ~ A Day to Remember

Pengalaman Pertama Memangkah XxX

How I Crush on You?

The Power of Dream